• La reducere!

Parfum Unisex Inas Abo Altaheen Babylon

250,00 lei
Cu TVA

Oriental Boutiq anunță cu bucurie lansarea noii colecții de parfumuri arăbești unicat, o experiență olfactivă luxuriantă!

Babylon este un parfum bărbătesc oriental creat special în Dubai de către Inas Abo Altaheen, care îmbină luxul și calitatea prin deschiderea notelor de vârf precum mirt și piper negru. Notele florale din compoziția parfumului, alături de agar și mosc se îmbină perfect pentru a crea masculinitatea și eleganța purtătorului!

Un parfum pentru bărbați care sigur te va face remarcat!

Pulverizator
Cantitate
Add to wishlist
Exclusiv in Romania

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de Livrare

 

Retur garantat

Calitatea si autenticitatea produselor din colectiile noastre

Parfumurile din colectiile noastre,sunt in proportie de peste 95% apa de parfum (eau de parfum) cu persistenta indelungata (in functie de pH-ul pielii) ce au la baza arome orientale bine definite si sunt importate din Orientul Mijlociu.Fiecare parfum detine elemente de siguranta cum ar fi holograma,timbrul sau marcajul Casei de Parfumuri Producatoare.Prin aceste elemente de siguranta,noi Oriental Boutiq,garantam calitatea si autenticitatea produselor comercializate in site-ul si magazinul nostru.

INA002

Detalii ale produsului

Pentru
barbati
Tip de produs
apa de parfum
Gama
fresh
Cantitate
115ml
Producator
Inas Abo Altaheen

16 alte produse in aceeasi categorie:

Site-ul nostru foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta, poti citi mai multe despre cookies in Politica de Confidentialitate