Noi suntem Oriental Boutiq si va uram bun venit pe site-ul nostru.

De 5 ani activam pe piata parfumurilor din Romania,nisa noastra fiind promovarea si comercializarea parfumurilor orientale.

Prin acest angajament dorim sa va asiguram de calitatea si autenticitatea parfumurilor comercializate de catre noi.

Colectiile Oriental Boutiq

Colectiile Oriental Boutiq,cuprind selectii de parfumuri orientale oferite de cele mai celebre Case de Parfumuri din Orientul Mijlociu si se impart astfel:

  1. Colectiile pentru parfumurile de dama: Colectia Oriental Fresh,Colectia Oriental Oud
  2. Colectiile pentru parfumurile de barbati: Colectia Men's Fresh,Colectia Men's Oud
  3. Colectiile pentru parfumurile unisex: Colectia Unisex Fresh,Colectia Unisex Oud
  • Colectia Oriental Fresh,cuprinde o selectie de parfumuri orientale pentru dama fresh,ce au la baza arome proaspete cum ar fi notele fructate,citrice sau marine
  • Colectia Oriental Oud contine o selectie de parfumuri orientale pentru ce au la baza arome lemnoase bine definite cum ar fi cele cedru,oud,brad,santal
  • Colectia Men's Fresh este o selectie de parfumuri orientale fresh,masculine ce au ca baza arome proaspete cum ar fi cele de citrice sau florale.
  • Colectia Men's Oud este o selectie de parfumuri orientale pentru barbati,ce au la baza arome lemnoase bine definite,cum ar fi oud,brad,cedru sau rasini.
  • Colectia Unisex Fresh,cuprinde o selectie de parfumuri orientale unisex ce prezinta arome proaspete,fructate si florale
  • Colectia Unisex Oud,cuprinde o selectie de parfumuri orientale unisex ce au la baza arome lemnoase bine definite.

De asemenea,pe langa colectiile de parfumuri,in site-ul nostru veti regasi si esente de parfum,hair mist sau creme de corp.

Calitatea si autenticitatea produselor din colectiile noastre

Parfumurile din colectiile noastre,sunt in proportie de peste 95% apa de parfum (eau de parfum) cu persistenta indelungata (in functie de pH-ul pielii) ce au la baza arome orientale bine definite si sunt importate din Orientul Mijlociu.Fiecare parfum detine elemente de siguranta cum ar fi holograma,timbrul sau marcajul Casei de Parfumuri Producatoare.Prin aceste elemente de siguranta,noi Oriental Boutiq,garantam calitatea si autenticitatea produselor comercializate in site-ul si magazinul nostru.

Brand-uri comercializate

Brand-urile comercializate prin intermediul site-ului si magazinului nostru sunt: Al Jawharah,Al Wataniah,Amwaaj,Aqauarabia,Ard Al Zaafaran,Armaf,Asdaaf,Atika Perfumes,Chic'N Glam,Hawajes,Jawharat Al Khaleej,Lattafa,Louis Varel,Makkaj,My Perfumes,Rave,Wadi Al Khaleej.

Constant adaugam in colectiile noastre,produse exclusive si producatori noi.

Contact

Oriental Boutiq - Bulevardul Dacia 39,etaj 1,sector 1,Bucuresti

Telefon: +4 0723.382.792

E-mail: contact@oriental-boutiq.ro

Website: www.oriental-boutiq.ro

Site-ul nostru foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta, poti citi mai multe despre cookies in Politica de Confidentialitate