Expedieri și returnări

Livrarea

Se face in termen de 24h oriunde pe teritoriul Romaniei,din momentul confirmarii comenzii;exceptie fac perioadele cu un volum foarte mare de comenzi,unde termenul de livrare va suferi modificari (de exemplu Campania Black Friday si perioada Sarbatorilor).Comenzile plasate in ziua de vineri vor fi livrate incepand cu urmatoarea saptamana

Costuri de livrare

Livrarea pe teritoriul Romaniei este realizata prin Sameday Courier si implica urmatoarele costuri:

 • Sameday Courier 24h - 14.30lei pentru comenzile mai mici de 199.99lei
 • Sameday Courier 24h - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 199.99lei

------------------

 • Sameday Courier livrare in easybox - 11.15lei pentru comenzile mai mici de 199.99lei
 • Sameday Courier livrare in easybox - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 199.99lei

Pentru Bucuresti, pe langa livrarea prin Sameday Courier (24h sau livrare in easybox) va punem in plus,la dispozitie si urmatoarele variante:

 • Ridicare Personala din Magazin,Bulevardul Dacia nr 39,etaj 1,sector 1- zilnic intre orele 14:00 - 19:00, cu programare telefonica
 • Sameday Courier - livrare in aceiasi zi (Bucuresti) - 27.90 pentru comenzile mai mici de 249.99lei
 • Sameday Courier - livrare in aceiasi zi (Bucuresti) - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 249.99lei

--------------------

Nota:

1.Preturile afisate pot fi afectate de mici modificari, in functie de: distanta sau greutatea coletului. Pretul final pentru livrare este cel afisat in formularul de comanda

2. Serviciul Sameday Courieri - livrare in aceiasi zi - este disponibil de luni pana vineri intre orele 08:00 - 14:00

Livrare internationala:

SC ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL ofera livrare externa in urmatoarele tari:

 1. Austria
 2. Belgia
 3. Bulgaria
 4. Cehia
 5. Danemarca
 6. Franta
 7. Germania
 8. Grecia
 9. Irlanda
 10. Italia
 11. Olanda
 12. Portugalia
 13. Polonia
 14. Spania
 15. Suedia
 16. Ungaria

Comenzile sunt expediate prin GLS Curier si au termen de livrare intre 5 si 7 zile lucratoare. Costul livrarii difera in functie de tara in care se doreste livrare, costul livrarii este afisat in formularul de comanda.

Politica de retur

1. Dreptul si termenul legal de retragere

1.1. Termenul exercitarii dreptului legal de retragere

In conformitate cu articolul 9 (1) din  Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii,cumparatorul are la dispozitie un termen de 14(paisprezece) zile calendaristice de la data la care cumparatorul sau o parte terta,alta decat transportatorul,indicata de cumparator,intra in posesia fizica a produselor,pentru a-si exercita dreptul legal de retragere,fara a fi obligat sa-si motiveze decizia.

1.2. Modalitatile de exercitare a dreptului legal de retragere

Cumparatorul sau, dupa caz,destinatarul comenzii,pentru a-si exercita dreptul de retragere, trebuie sa informeze expres ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL la urmatoarele date de contact:

 • ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL,cu sediul in Aleea Campul cu flori,Nr.3b,Camera 1,Bl. M49B,Sc A, Et 7,Ap.30,sector 6,Bucuresti,telefon:0723382792,e-mail: contact@oriental-boutiq.ro,cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract,utilizand o declaratie neechivoca,de exemplu,o scrisoare trimisa prin posta sau e-mail.

Cumparatorul poate completa si transmite electronic de pe site-ul www.oriental-boutiq.ro formularul standard de retragere pus la dispozitie sau orice alta declaratie neechivoca,folosirea formularului standard nefiind obligatorie.Daca insa cumparatorul foloseste aceasta optiune,ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL ii va transmite fara intarziere,pe un suport durabil,de exemplu prin e-mail,confirmarea de primire a cererii de retragere.Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient ca cumparatorul sa trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. 

1.3 Produsele exceptate de la exercitarea dreptului legal de retragere

In conformitate cu articolul 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru Comenzile calendaristice care se refera la:

 • furnizarea de bunuri care au fost desigilate dupa livrare,care nu mai pot fi returnate din motive de igiena sau protectie a sanatatii;
 • furnizarea de bunuri confectionate potrivit specificatiilor consumatorului sau evident personalizate.

Prin urmare,cumparatorul ia la cunostinta faptul ca nu se va putea prevala de dreptul sau legal de retragere cu privire la produsele desigilate de el,a caror noua comercializare de catre ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru consumatori . 

1.4 Consecintele exercitarii dreptului legal de retragere

In situatia in care produsele pot face obiectul dreptului legal de retragere,cumparatorul care isi exercita dreptul de retragere in conditiile prevazute de prezentul articol cu privire la termenele si modalitatile de returnare a produselor,va putea obtine rambursarea contravalorii produselor returnate,precum si cheltuielile de expediere aferente comenzii.

Cumparatorului sau destinatarului comenzii care isi exercita dreptul legal de retragere in conditiile prevazute de prezentul articol cu privire la termenele si modalitatile de returnare a produselor,i se vor rambursa toate sumele achitate catre ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL cu titlu de plata pentru comanda cu privire la care s-a exercitat dreptul de retragere,cu exceptia costurilor livrarii,fara intarzieri nejustificate si in orice caz,nu mai tarziu de 14(paisprezece) zile calendaristice de la data la care ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL este corespunzator notificata cu privire la decizia de retragere din prezentul contract.

In temeiul art.13(2) din Ordonanta de Urgenta nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii,consumatorul intelege si isi da in mod expres consimtamantul ca rambursarea sumelor sa se efectueze exclusiv prin transfer bancar,sens in care se obliga sa furnizeze ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL datele unui cont bancar pentru transferul sumelor.

In orice caz,consumatorului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL are dreptul de a amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele.Produsele returnate vor fi expediate de cumparator catre ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL,cu sediul in Aleea Campul cu flori,Nr.3b,Camera 1,Bl. M49B,Sc A,Et 7,Ap.30 ,sector 6,Bucuresti.

Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii,calitatilor si functionarii produselor.

1.5. Cheltuieli

In conformitate cu articolul 14 (2) din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii,cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de cumparator.Prin exceptie,in cazurile de neconcordanta intre produsele livrate si comanda cheltuielile de returnare vor fi suportate de ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL.De asemenea,ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL va suporta cheltuielile de returnare a produselor in cazul in care livrarea initiala a fost efectuata prin Sameday Courier,cu respectarea prevederilor art. 5.2.1. de mai sus. 

2. Modalitatile de exercitare a dreptului legal de retragere si a dreptului contractual de retragere

Cumparatorul sau,dupa caz, destinatarul comenzii,pentru a-si exercita dreptul de retragere,trebuie sa informeze expres ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL la urmatoarele date de contact:

 • ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL,cu sediul in  Aleea Campul cu flori,Nr.3b,Camera 1,Bl. M49B,Sc A,Et 7,Ap.30, sector 6,Bucuresti,telefon 0723382792 e-mail:contact@oriental-boutiq.ro cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract,utilizand o declaratie neechivoca,de exemplu,o scrisoare trimisa prin posta sau e-mail.

Cumparatorul poate completa si transmite electronic de pe site-ul www.oriental-boutiq.ro formularul standard de retragere pus la dispozitie sau orice alta declaratie neechivoca,folosirea formularului standard nefiind obligatorie.Daca insa cumparatorul foloseste aceasta optiune,ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL ii va transmite fara intarziere, pe un suport durabil,de exemplu prin e-mail,confirmarea de primire a cererii de retragere.Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient ca cumparatorul sa trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. 

2.1. Dispozitii generale aplicabile returului produselor

Este obligatoriu ca produsele sa fie returnate catre ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL intr-o stare care sa permita repunerea lor la vanzare (produse in stare perfecta,accesoriile,prospectele,etc) cel mai tarziu,dupa caz,in termen de 14(patrusprezece) de zile calendaristice de la data la care cumparatorul sau o parte terta,alta decat transportatorul,indicata de cumparator,intra in posesia fizica a produselor.

Retururile de produse trimise dupa expirarea acestui termen nu sunt acceptate.

In plus,produsele vor fi insotite de numarul de comanda,mentionat fie pe bonul de retur,transmis impreuna cu produsele livrate, semnat de cumparator sau destinatarul comenzii,fie pe orice alt document.Cumparatorul si destinatarul comenzii,daca acesta difera de cumparator,sunt informati despre faptul ca utilizarea bonului de retur faciliteaza prelucrarea returului de catre ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL.Cumparatorul sau destinatarul comenzii,daca acesta difera de cumparator,este asadar rugat sa utilizeze Bonul de Retur.

In situatia in care cumparatorul a beneficiat pe site de o oferta speciala,care ii permitea,in anumite conditii, sa achizitioneze unul sau mai multe produse ofertate in schimbul comenzii sale sau sa beneficieze fara cost suplimentar de diferite esantioane promotionale,se va considera ca prin exercitarea dreptului sau de retragere acesta din urma nu mai este eligibil pentru a beneficia de respectiva oferta sau de respectivele esantioane.Cumparatorul va trebui sa restituie produsul (produsele) pe care doreste sa il/le returneze doar impreuna cu esantioanele primite respectiv produsul (produsele) achizitionate la oferta in schimbul comenzii produsului/produselor returnat(e),astfel incat ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL sa poata da curs cererii sale de retragere.

Cumparatorul va fi raspunzator pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora,diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii,caracteristicilor si, dupa caz,a functionarii produselor. 

3. Returnarea coletului  prin curier

In plus fata de conditiile prevazute la articolul 6.3.1 din termenii si conditiile de vanzare,cumparatorul sau destinatarul comenzii,care doreste sa-si exercite dreptul de retragere,legal sau contractual,returnand produsul prin curier/colet,trebuie sa urmeze instructiunile urmatoare:

 • trimiterea coletului cu confirmare de primire la urmatoarea adresa: ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL,cu sediul in Aleea Campul cu flori,Nr.3b,Camera 1,Bl. M49B,Sc A,Et 7,Ap.30,sector 6,Bucuresti.

ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL nu accepta coletele adresate necorespunzator,la oricare alt punct de lucru sau adresa,chiar daca apartine ORIENTAL BOUTIQ PERFUMES SRL.

Atunci cand cumparatorul/destinatarul comenzii nu demonstreaza ca a predat efectiv produsul unui transportator conform celor de mai sus,toate riscurile legate de returnarea produsului sunt in sarcina cumparatorului sau a destinatarului comenzii.

Site-ul nostru foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta, poti citi mai multe despre cookies in Politica de Confidentialitate