• Nou

Apa de Parfum Suede Intense, Maison Alhambra, Unisex - 100ml

149,00 lei
Cu TVA

Apa de Parfum Suede Intense de la Maison Alhambra este o creație olfactivă unisex care se caracterizează prin arome bogate și senzuale, cu o combinație de note florale, lemnoase și orientale.

Cantitate
Add to wishlist

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de Livrare

 

Retur garantat

Notele de vârf: Chihlimbar, Ylang-Ylang - Parfumul debutează cu o explozie de senzualitate și căldură, datorită prezenței chihlimbarului, care adaugă o notă orientală profundă. Ylang-Ylang adaugă o notă florală dulce și exotism.

Notele de mijloc: Mosc, Miere, Cedru de Virginia - Inima parfumului este dominată de aromele dulci și lemnoase. Moscul adaugă o notă catifelată și senzuală, mierea contribuie cu o dulceață naturală și căldură, iar cedrul de Virginia aduce o notă lemnoasă și proaspătă.

Notele de bază: Piele, Tutun, Lemn de Santal - Baza parfumului adaugă adâncime și caracter. Nota de piele aduce o tentă animalică și senzuală, tutunul adaugă o notă condimentată și masculină, în timp ce lemnul de santal completează cu o notă lemnos-moale și catifelată.

Suede Intense este un parfum potrivit pentru cei care doresc să se învăluie în arome calde, senzuale și atrăgătoare. Este o alegere versatilă care poate fi purtată în diverse ocazii, de la serile romantice la evenimentele speciale. Este un parfum care atrage aprecierea celor care apreciază aromele intense și bogate.

Asemănător cu: CUIR INTENSE - Guerlain

16 alte produse in aceeasi categorie:

Site-ul nostru foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta, poti citi mai multe despre cookies in Politica de Confidentialitate