Apa de Parfum Albaz, Ard Al Zaafaran, Barbati - 100ml

85,00 lei
Cu TVA

Note de varf - trufe picante, coacaze, bergamota, citrice, condimente ylang-ylang.

Note de mijloc - orhidee, lotus regal.

Notele principale sunt lemn de santal, paciuli, tamaie, vetiver, ciocolata, vanilie.

Cantitate
Add to wishlist

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de Livrare

 

Retur garantat

Apa de Parfum Albaz de la Ard Al Zaafaran este o esență parfumată masculină cu o compoziție bogată și sofisticată, care emană eleganță și mister. Această compoziție parfumată se bazează pe o varietate de arome complexe.

Notele de vârf ale parfumului Albaz aduc o primă impresie bogată și intrigantă. Trufele picante adaugă o notă condimentată și enigmatică, coacazele contribuie cu un strop de prospețime și intensitate, bergamota și citricele aduc o notă luminoasă și revigorantă, iar condimentele și ylang-ylang completează această primă fază cu arome bogate și complexe.

În inima parfumului, notele de mijloc dezvăluie arome delicate și florale. Orhideea și lotusul regal adaugă o notă de rafinament și senzualitate.

Notele principale ale parfumului sunt impresionante prin varietatea lor. Lemnul de santal adaugă o nuanță lemnoasă și stabilă, paciuli oferă un caracter exotic și misterios, tamaia contribuie cu o notă aromatică și spirituală, vetiver adaugă o tentă pământească, ciocolata aduce o dulceață subtilă, iar vanilia oferă o dulceață cremoasă și senzuală.

Albaz de la Ard Al Zaafaran este un parfum sofisticat și puternic, potrivit pentru bărbații care doresc să-și exprime personalitatea complexă și rafinamentul într-un mod intrigant. Acesta poate fi purtat în special la evenimente deosebite sau în situații în care dorești să lași o impresie memorabilă și misterioasă. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un parfum cu multiple straturi și arome.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Site-ul nostru foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta, poti citi mai multe despre cookies in Politica de Confidentialitate