Parfum dama Makkaj Musky

150,00 lei
Cu TVA

Musky este un parfum oriental cu un amestec rafinat de note liniștitoare de mosc amestecate cu nuanțe florale și condimente.

Parfum arăbesc pentru femei cu note rafinate de mosc care te va scoate din anonimat!

Musky by Makkaj este un parfum de damă deosebit prin influența moscului și a notelor florale și condimentate din compoziția sa. Atât în notele de vârf, mijloc și bază, regăsim finețea moscului ce se îmbină perfect cu acorduri floral-pudrate, dezvoltând spre final aromele de vanilie și boabe de tonka. Un parfum deosebit în care regăsim dorința de a transpune măreția moscului și subtilitatea notelor complementare!

Pulverizator
Cantitate
Add to wishlist
PRODUS EXCLUSIV

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de Livrare

 

Retur garantat

Calitatea si autenticitatea produselor din colectiile noastre

Parfumurile din colectiile noastre,sunt in proportie de peste 95% apa de parfum (eau de parfum) cu persistenta indelungata (in functie de pH-ul pielii) ce au la baza arome orientale bine definite si sunt importate din Orientul Mijlociu.Fiecare parfum detine elemente de siguranta cum ar fi holograma,timbrul sau marcajul Casei de Parfumuri Producatoare.Prin aceste elemente de siguranta,noi Oriental Boutiq,garantam calitatea si autenticitatea produselor comercializate in site-ul si magazinul nostru.

MAK001

Detalii ale produsului

Pentru
femei
Tip de produs
apa de parfum
Gama
oud
Note de varf
mosc,note florale,note condimentate
Note de inima
note florale,pudra,mosc
Note de baza
mosc,vanilie,boabe de tonka
Cantitate
100ml
Producator
Makkaj

16 alte produse in aceeasi categorie:

Site-ul nostru foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta, poti citi mai multe despre cookies in Politica de Confidentialitate