Cos cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Plateste

Expedieri și returnări

Livrarea se face in termen de 24h oriunde in tara,din momentul confirmarii comenzii;exceptie fac perioadele cu un volum foarte mare de comenzi,unde termenul de livrare va suferi modificari (de exemplu Campania de Black Friday si de Craciun).O comanda depusa vineri dimineata se va livra incepand cu urmatoarea saptamana.

Comenzile efectuate pana la ora 16:00 sunt predate catre curier in aceeasi zi

Cat costa livrarea?

Livrarea prin curier rapid este gratuita pe teritoriul Romaniei pentru comenzi mai mari de 150lei,pentru comenzile ce nu depasesc 150lei costul livrarii este de 20lei.

Pentru Bucuresti se poate opta si pentru varianta,Ridicare Personala din Magazin,situat in Bulevardul Dacia nr 39,etaj 1,sector 1 Bucuresti - zilnic intre orele 14:00 - 19:00,cu programare telefonica

Livrare externa

Pentru comenzile externe ce au ca adresa de livrare o tara UE,livrarea se face prin curier rapid.Costul livrarii in tarile UE variaza in functie de tara unde se doreste livrarea si este afisat in formularul de comanda.Comenzile externe ce depasesc suma de 600lei beneficiaza de livrare gratuita.

Livrarea se face in termen de 6 - 8 zile lucratoare oriunde in UE,din momentul confirmarii comenzii .

Politica de retur

1. Dreptul si termenul legal de retragere

1.1. Termenul exercitarii dreptului legal de retragere

In conformitate cu articolul 9 (1) din  Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Cumparatorul are la dispozitie un termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produselor, pentru a-si exercita dreptul legal de retragere, fara a fi obligat sa-si motiveze decizia.

1.2. Modalitatile de exercitare a dreptului legal de retragere

Cumparatorul sau, dupa caz, destinatarul Comenzii, pentru a-si exercita dreptul de retragere, trebuie sa informeze expres DUBAI TWO ELEGANT SRL la urmatoarele date de contact: DUBAI TWO ELEGANT SRL, cu sediul in  Aleea Campul cu flori, Nr.3b,Camera 2,Bl. M49B,Sc A, Et 7,Ap.30 ,sector 6,Bucuresti,telefon: 0723382792,e-mail: [email protected],cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. Cumparatorul poate completa si transmite electronic de pe site-ul www.oriental-boutiq.ro formularul standard de retragere pus la dispozitie sau orice alta declaratie neechivoca,folosirea formularului standard nefiind obligatorie.Daca insa Cumparatorul foloseste aceasta optiune,DUBAI  TWO ELEGANT SRL ii va transmite fara intarziere,pe un suport durabil,de exemplu prin e-mail,confirmarea de primire a cererii de retragere.Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient ca Cumparatorul sa trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. 

1.3 Produsele exceptate de la exercitarea dreptului legal de retragere

In conformitate cu articolul 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru Comenzile calendaristice care se refera la:

– furnizarea de bunuri care au fost desigilate dupa livrare,care nu mai pot fi returnate din motive de igiena sau protectie a sanatatii;

– furnizarea de bunuri confectionate potrivit specificatiilor consumatorului sau evident personalizate.

Prin urmare, Cumparatorul ia la cunostinta faptul ca nu se va putea prevala de dreptul sau legal de retragere cu privire la produsele desigilate de el,a caror noua comercializare de catre DUBAI TWO ELEGANT SRL ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru consumatori . 

1.4 Consecintele exercitarii dreptului legal de retragere

In situatia in care produsele pot face obiectul dreptului legal de retragere, Cumparatorul care isi exercita dreptul de retragere in conditiile prevazute de prezentul articol cu privire la termenele si modalitatile de returnare a produselor, va putea obtine rambursarea contravalorii produselor returnate, precum si cheltuielile de expediere aferente Comenzii. Cumparatorului sau destinatarului Comenzii care isi exercita dreptul legal de retragere in conditiile prevazute de prezentul articol cu privire la termenele si modalitatile de returnare a Produselor, i se vor rambursa toate sumele achitate catre DUBAI TWO ELEGANT SRL cu titlu de plata pentru comanda cu privire la care s-a exercitat dreptul de retragere, cu exceptia costurilor livrarii, fara intarzieri nejustificate, si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data la care DUBAI TWO ELEGANT SRL este corespunzator notificata cu privire la decizia de retragere din prezentul Contract. In temeiul art. 13 (2) din  Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Consumatorul intelege si isi da in mod expres consimtamantul ca rambursarea sumelor sa se efectueze exclusiv prin transfer bancar, sens in care se obliga sa furnizeze DUBAI TWO ELEGANT SRL datele unui cont bancar pentru transferul sumelor. In orice caz, Consumatorului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. DUBAI TWO ELEGANT SRL are dreptul de a amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele. Produsele returnate vor fi expediate de Cumparator catre DUBAI TWO ELEGANT SRL, cu sediul in  Aleea Campul cu flori, Nr.3b, Camera 2, Bl. M49B, Sc A, Et 7, Ap.30 , sector 6, Bucuresti. Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

1.5. Cheltuieli

In conformitate cu articolul 14 (2) din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de Cumparator. Prin exceptie, in cazurile de neconcordanta intre produsele livrate si Comanda cheltuielile de returnare vor fi suportate de DUBAI TWO ELEGANT SRL. De asemenea, DUBAI TWO ELEGANT SRL va suporta cheltuielile de returnare a produselor in cazul in care livrarea initiala a fost efectuata prin GLS Courier,cu respectarea prevederilor art. 5.2.1. de mai sus.
 

2. Modalitatile de exercitare a dreptului legal de retragere si a dreptului contractual de retragere

Cumparatorul sau, dupa caz, destinatarul Comenzii, pentru a-si exercita dreptul de retragere, trebuie sa informeze expres DUBAI TWO ELEGANT SRL la urmatoarele date de contact: DUBAI TWO ELEGANT SRL, cu sediul in  Aleea Campul cu flori, Nr.3b, Camera 2, Bl. M49B, Sc A, Et 7, Ap.30 , sector 6, Bucuresti,  telefon 0723382792 e-mail: [email protected] cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. Cumparatorul poate completa si transmite electronic de pe site-ul www.oriental-boutiq.ro formularul standard de retragere pus la dispozitie sau orice alta declaratie neechivoca, folosirea formularului standard nefiind obligatorie. Daca insa Cumparatorul foloseste aceasta optiune, DUBAI TWO ELEGANT SRL ii va transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient ca Cumparatorul sa trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. 

2.1. Dispozitii generale aplicabile returului produselor

Este obligatoriu ca produsele sa fie returnate catre DUBAI TWO ELEGANT SRL intr-o stare care sa permita repunerea lor la vanzare (produse in stare perfecta, accesoriile, prospectele, etc) cel mai tarziu, dupa caz, in termen de  14 (patrusprezece) de zile calendaristice de la data la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produselor. 

 

Retururile de produse trimise dupa expirarea acestui termen nu sunt acceptate.

 

In plus, produsele vor fi insotite de numarul de Comanda, mentionat fie pe Bonul de Retur, transmis impreuna cu produsele livrate, semnat de Cumparator sau destinatarul Comenzii, fie pe orice alt document. Cumparatorul si destinatarul Comenzii, daca acesta difera de Cumparator, sunt informati despre faptul ca utilizarea Bonului de Retur faciliteaza prelucrarea returului de catre DUBAI TWO ELEGANT SRL. Cumparatorul sau destinatarul Comenzii, daca acesta difera de Cumparator, este asadar rugat sa utilizeze Bonul de Retur.

 

In situatia in care Cumparatorul a beneficiat pe Site de o oferta speciala, care ii permitea, in anumite conditii, sa achizitioneze unul sau mai multe produse ofertate in schimbul Comenzii sale sau sa beneficieze fara cost suplimentar de diferite esantioane promotionale, se va considera ca prin exercitarea dreptului sau de retragere acesta din urma nu mai este eligibil pentru a beneficia de respectiva oferta sau de respectivele esantioane. Cumparatorul va trebui sa restituie produsul (produsele) pe care doreste sa il/le returneze doar impreuna cu esantioanele primite respectiv produsul (produsele) achizitionate la oferta in schimbul Comenzii produsului/produselor returnat(e), astfel incat DUBAI TWO ELEGANT SRL sa poata da curs cererii sale de retragere.

 

Cumparatorul va fi raspunzator pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora,diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii,caracteristicilor si, dupa caz,a functionarii produselor. 

 

3. Returnarea coletului  prin curier

In plus fata de conditiile prevazute la articolul 6.3.1 din Termenii si Conditiile de Vanzare, Cumparatorul sau destinatarul Comenzii, care doreste sa-si exercite dreptul de retragere, legal sau contractual, returnand produsul prin curier/colet, trebuie sa urmeze instructiunile urmatoare:

– trimiterea coletului cu confirmare de primire la urmatoarea adresa: DUBAI TWO ELEGANT SRL, cu sediul in  Aleea Campul cu flori, Nr.3b, Camera 2, Bl. M49B, Sc A, Et 7, Ap.30 , sector 6, Bucuresti.

DUBAI TWO ELEGANT SRL nu accepta coletele adresate necorespunzator, la oricare alt punct de lucru sau adresa, chiar daca apartine DUBAI TWO ELEGANT SRL.

Atunci cand Cumparatorul/destinatarul Comenzii nu demonstreaza ca a predat efectiv produsul unui transportator conform celor de mai sus, toate riscurile legate de returnarea produsului sunt in sarcina Cumparatorului sau a destinatarului Comenzii.