Masca peel off Gold Caviar

70,00 lei
cu TVA

Deoarece vrem să vă aducem mai aproape calitatea produselor arăbești, vă prezentăm noua mască de tip peel-off cu aur de 24K și caviar, 100% autentică din Dubai!

O mască de față cu efect de hidratare și rejuvenare, potrivită pentru toate tipurile de ten, are efect de restaurare și întinerire a pielii datorită ingredientelor sale exclusiviste. După utilizare, tenul va rămâne strălucitor, moale, pielea va fi mai elastică și se va bucura de un efect de răsfăț până la următoarea folosire!

Recipient
Cantitate
Add to wishlist

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de Livrare

 

Retur garantat

Calitatea si autenticitatea produselor din colectiile noastre

Parfumurile din colectiile noastre,sunt in proportie de peste 95% apa de parfum (eau de parfum) cu persistenta indelungata (in functie de pH-ul pielii) ce au la baza arome orientale bine definite si sunt importate din Orientul Mijlociu.Fiecare parfum detine elemente de siguranta cum ar fi holograma,timbrul sau marcajul Casei de Parfumuri Producatoare.Prin aceste elemente de siguranta,noi Oriental Boutiq,garantam calitatea si autenticitatea produselor comercializate in site-ul si magazinul nostru.

TEN012

Detalii ale produsului

Tip de produs
masca peel off
Cantitate
100ml

16 alte produse in aceeasi categorie:

Site-ul nostru foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta, poti citi mai multe despre cookies in Politica de Confidentialitate