Gel de curatare faciala Coconut

35,00 lei
cu TVA

Gelul-spumă arăbesc de curățare facială cu nucă de cocos este produsul perfect atât pentru adolescenți, cât și pentru adulții cu orice tip de ten, în special cele cu tendințe problematice.Dacă îți dorești să îți îmbunătățești textura pielii, să scapi de pete pigmentare sau de acnee, folosește acest gel-spumă de curățare antiseptic în fiecare zi!

Ingredientele naturale, fără sulfați, alături de uleiurile esențiale și nuca de cocos, lasă pielea curată, fină și reîmprospătată!

Recipient
Cantitate
Add to wishlist

 

Politica de confidentialitate

 

Politica de Livrare

 

Retur garantat

Calitatea si autenticitatea produselor din colectiile noastre

Parfumurile din colectiile noastre,sunt in proportie de peste 95% apa de parfum (eau de parfum) cu persistenta indelungata (in functie de pH-ul pielii) ce au la baza arome orientale bine definite si sunt importate din Orientul Mijlociu.Fiecare parfum detine elemente de siguranta cum ar fi holograma,timbrul sau marcajul Casei de Parfumuri Producatoare.Prin aceste elemente de siguranta,noi Oriental Boutiq,garantam calitatea si autenticitatea produselor comercializate in site-ul si magazinul nostru.

TEN002

Detalii ale produsului

Tip de produs
gel de curatare faciala
Cantitate
100ml

16 alte produse in aceeasi categorie:

Site-ul nostru foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta, poti citi mai multe despre cookies in Politica de Confidentialitate