Cos cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Plateste

Lista produselor producatorului Lattafa

Lattafa este o creatie esentiala inspirata de termenul "verva",care reprezinta pasiunea si energia.

LATTAFA este o creatie esentiala inspirata de termenul "verva", care reprezinta pasiunea si energia.Fiecare parfum din LATTAFA descrie aceeasi energie si entuziasm, dovedind a fi o sursa de inspiratie pentru a expune o asemenea pasiune, in fiecare zi.


Exista multe trasaturi si caracteristici care se conecteaza si sunt individuale la o anumita aroma si iminenta.Astfel,aroma devine o substanta incredibila de conducere a energiei.Lattafa are placerea de a facilita tuturor oamenilor,indiferent de preferinte,sa ramana pasionati si infloritori in viata prin colectia lor.


Trebuie sa fie creatia Lattafa cand este vorba despre energia reinnoita cu fiecare parfum si aroma,din nou si din nou.

Parfumurile Lattafa au fost concepute de domnul Sheikh Shahid Ahmad inca din 1982.Fiind un vizionar foarte apreciat,domnul Sheikh a avut un vis de a crea parfumuri de inalta calitate pentru clientii regionali din Orientul Mijlociu.


O companie mica a fost transformata intr-un jucator regional formidabil,cu exporturile sale catre principalele tari din GCC.Compania s-a maturizat in stil si calitate,ceea ce a creat o valoare incredibila in randul clientilor sai,dovedind a fi excelenta si superioara fata de orice alt produs din segment.Pentru a mentine mostenirea in miscare, compania a lansat Lattafa in 2012 pentru a extinde domeniul de activitate dincolo de Orientul Mijlociu si pentru a servi o gama mai larga de clienti de pe tot globul. Extinderea la nivel mondial i-a determinat sa creeze cele mai bune arome occidentale pentru a raspunde la nisa si cerere.

Mai multe
pe pagina
Se afiseaza 1-21 din 33 articole
Se afiseaza 1-21 din 33 articole